MENU

Camping

Proefslapen @Camping Dirkzwager

Nieuw dit jaar is festivalcamping Dirkzwager, mede mogelijk gemaakt door projectontwikkelaar Van Wijnen. Hier kan je alvast proefslapen. Alles wordt volledig verzorgd: je tent is al opgezet en er wordt zelfs een heerlijk ontbijt (door Latte Heart en Branderij Luijendijk) voor je gemaakt, alleen je slaapspullen moet je zelf meenemen. Je kan zo wel heel gemakkelijk op minivakantie in je eigen stad en de ultieme festivalbeleving ervaren.

Wat kost dit grapje je? Campingtickets kosten €45,- (voor 1 persoon) of €65,- (voor 2 personen) en zijn dus inclusief een ontbijtje op zaterdag- en zondagochtend en je eigen kartent. Waar wacht je nog op?

De komende jaren transformeert Projectontwikkelaar Van Wijnen het voormalige terrein van Koninklijke Distilleerderij Dirkzwager tot een aantrekkelijke en gevarieerde buurt. Wonen, recreëren en creatief ondernemen gaan samen op een unieke historische plek dichtbij het centrum van Schiedam. En nu kun je dus als geïnteresseerde alvast proefslapen op onze festivalcamping!

Wat kun je verwachten?

KarTent

Jouw KarTent staat al klaar op 12 juli. Je hoeft alleen je slaapzak, matje (of luchtbed) en spulletjes mee te nemen en je bent klaar voor twee overnachtingen op de festivalcamping!

Ontbijt

Twee ochtenden een heerlijk ontbijtje gemaakt door Latte Heart en Branderij Luijendijk! Met een heerlijk kopje koffie of thee natuurlijk. 

Vermaak

Met deze minivakantie zit je goed! Zo kan er op de camping ook een heerlijk spelletje gespeeld worden. En zullen we zorgen voor een leuk ochtend programma. 


Tickets

Iedereen die een campingticket koopt verklaart daarmee kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de campingregels.


Campingregels – Festivalcamping Dirkzwager

Toegang tot de camping is alleen toegestaan voor personen met het campingpolsbandje. Deze polsbandjes zijn persoonsgeboden en het is niet toegestaan deze na ontvangst over te dragen.

Er is te allen tijde Where we’ve met-crew en beveiliging aanwezig op het campingterrein. Zij staan altijd voor je klaar in het geval van vragen of calamiteiten. We gaan er niet vanuit dat het nodig is, maar: bij ongeregeldheden zijn deze mensen ook bevoegd je van het campingterrein te verwijderen.

Volg altijd de aanwijzingen en richtlijnen op van de Where we’ve met-crew, beveiliging en hulpdiensten.

Bij aankoop van je ticket voor de festivalcamping is overnachting in een KarTent (waterdichte kartonnen tent) inbegrepen. Het is niet toegestaan om een eigen tent op te zetten op het campingterrein. (Maar waarom zou je ook? Die KarTenten zijn heel gaaf!). Ook geen partytent.

Probeer de geluidsoverlast voor de andere campinggasten en de omwonenden tot een minimum te beperken. Grote geluidsinstallaties zijn niet toegestaan. Maar ook met kleine speakers, telefoons of je stem is het niet toegestaan overmatig geluid te produceren waarmee je de nachtrust van anderen verstoort.

Houd het terrein schoon en netjes. Zorg ervoor dat je je eigen troep opruimt en laat nooit afval rondslingeren, maar deponeer het in de aanwezige afvalbakken.

Er is een mobiele badkamer met douche en toilet aanwezig. Denk aan degene die hier na jou gebruik van wil maken en hou deze netjes en schoon.

Gasinstallaties, gasflessen en barbecues zijn om veiligheidsredenen niet toegestaan op het campingterrein.

Open vuur is ten strengste verboden.

Honden en andere huisdieren zijn niet toegestaan op het campingterrein.

Er is geen stroomvoorziening op het campingterrein. Eigen stroomopwekkers, aggregaten, generatoren, accu’s mogen niet worden meegenomen.

Maximaal toegestane hoeveelheid alcoholhoudende drank die je mee mag nemen het campingterrein op: 1,5 liter bier/wijn per persoon in blik of karton (geen glazen flessen). 

Sterke drank, hard- en softdrugs zijn verboden op het campingterrein.

Glaswerk is niet toegestaan.

Auto’s worden niet toegelaten op het campingterrein. Je kunt je auto parkeren op het parkeerterrein van Where we’ve met naast Groenweegje 13.

De organisatie van Where we’ve met en de camping kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor persoonlijk letsel en/of verlies of beschadiging van goederen.

Een campingbezoeker die bovenstaande regels overtreedt, kan het recht verliezen om op de camping te verblijven, zonder enige vorm van restitutie of compensatie.


Samen met:

Branderij Luijendijk
Latte Heart
Van Wijnen