MENU

Funky Organizers

De jonge honden van Funky Organizers komen de vrijdag van Where we’ve met afsluiten. De Rotterdammers imponeerden al met hun eerste single. En er komt meer: naar eigen zeggen volgt er snel nog een single en een EP vol met funky jazz en hiphop. Hans Dulfer is groot fan. De Funky Organizers zullen je laten dansen. Zo hard dat je voorhoofd gaat plakken en je je shirt weg kan gooien. Met de inmiddels zeven man (waaronder ook Music Matters Award winnares Lady Shaynah) sterke band zal de show strakker, energieker en nog funkier zijn dan je al gewend was!
Read More ›

Anna Rune

Supertrots is Where we’ve met op de komst van Anna Rune. Anna Rune ken je natuurlijk als winnaar van De Beste Singer-Songwriter van Nederland 2015. Maar naast winnaar van dit prestigieuze programma, maakt ze gewoon hele goede liedjes die doen denken aan die van Regina Spektor. De van oorsprong Belgische, maar in Rotterdam woonachtige heeft een klassieke achtergrond en dat is duidelijk merkbaar in haar popliedjes. Anna speelde al op Pinkpop, Sziget en Songbird en was support bij grootheden als Asaf Avidan, Kensington, Blaudzun en Jef Neve, kortom Anna weet hoe een ze een publiek moet vermaken. In het voorjaar start de Sundown Tour, waarvan de eerste zaal al is uitverkocht. We kunnen niet wachten tot augustus.
Read More ›

Kid de Blits

Schiedammer Kid de Blits komt naar Where we’ve met. Bakken met hits heeft-ie, met samenwerkingen met onder andere Ronnie Flex en Jonna Fraser, maar ook met Schiedammers Def Major en Mafe. En hij heeft een platencontract bij Top Notch. Geadopteerd door Boaz van de Beatz en lid van de Lefensmannen, heeft Kid de Blits genoeg kennis om te weten hoe de Kloosterplaats te laten dansen. De trotse Schiedammer zal eens even laten zien waarom hiphop weer hip is.
Read More ›

Def Major

De Schiedamse rapper Def Major gaat hard en komt zijn zegetocht vieren op de Kloosterplaats. Def Major is verantwoordelijk voor dé zomerbanger van 2016 ‘De Jeugd’ en werkt samen met onder anderen rappers Ronnie Flex, Lil’ Kleine Bokoesam, Murda, SBMG en Jonna Fraser. Na het winnen van de Popprijs met hiphopcollectief New Wave door mee te werken aan de track ‘No Go Zone’, ging Def Major sky high door twee EP’s te droppen en hits als ‘Lachen Naar De Bank’ en ‘Altijd Hier’ te scoren. Nu werkt de trotse Schiedammer aan nieuw materiaal samen met producer Jack $hirak. Misschien speelt hij daar wel wat van op Where we’ve met. Dit wordt zeker een feestje!
Read More ›

Project Bongo

Project Bongo komt naar Where we've met! Toonaangevend muziekblad OOR kroonde ze tot OOR-talent en 3voor12 Utrecht benoemde ze tot 'Beste live act 2015'.
Read More ›

Corvin Silvester

Vlaardingse singer-songwriter Corvin Silvester maakt country noir. Hij heeft een herkenbare krachtige indringende stem. Corvin Silvester is ook actief in (en oprichter van) de bands Crowjane en C.C.Grand. Beide acts boeken succes en zijn te vinden op diverse festivals, nationale televisie en radio en werkten samen met o.a. producers Guido Aalbers (Bertolf, Miss Montreal) en Bernard Gepken (Lohues, Maaike Ouboter). Bij ons komt hij solo zijn kwaliteiten laten horen.
Read More ›

Greendale

Dat Where we’ve met graag Schiedams talent boekt is bekend. En dat Where we’ve met van Greendale houdt ook. In 2015 mocht Schiedammer Tom Groenendaal, toen nog solo, de festivalzaterdag aftrappen. Dit beviel heel erg goed. Zo goed dat Tom mag terugkomen om het festival te openen, nu met zijn strakke band Greendale. Laat je betoveren door americana en blues met een dikke gitaargroove die sterk doet denken aan John Mayer en J.J. Cale. Lichtjes schuifelen is toegestaan.
Read More ›

Willemijn de Boer

De Rotterdamse Willemijn de Boer komt naar het westen afgereisd om op Where we’ve met te spelen. Willemijn maakt Nederlandstalige kleinkunst, geïnspireerd door Maarten van Roozendaal en Spinvis. Haar liedjes gaan over het alledaagse leven, over liefde en verdriet. In februari is haar EP ‘Al lang voorbij’ uitgekomen. Met deze liedjes stond Willemijn eerder al op de Music Matters Awards, waar ze vriend en vijand overtuigde.
Read More ›