MENU

Splendid

BAM! Onze zaterdagheadliner is Splendid en hier zijn we bijzonder trots op. De Haagse reggeapopsensatie met voorman Pat Smith gaat je laten zweten van het dansen. Dat ze dit kunnen hebben ze al bewezen op podia van Lowlands, Sziget, Paaspop en Concert at Sea, maar ook in het uitverkochte Paard en Rotown. Waan jezelf op het strand van een tropisch eiland bij één van hun vele hits over liefde, vriendschap en feesten. Als je niet met een schorre keel en nat shirt naar huis gaat, heb je echt iets verkeerds gedaan. Strik je veters, tape je slippers aan je voeten, wie niet danst is af!
Read More ›

Love The System

De ultieme festivalband? Dat is Love The System! Dansen, feesten, meezingen: het kan allemaal op deze discofunk. En dit hebben ze al op meerdere festivals laten zien, waar ze menig festivaltent afbraken. De 11-koppige band heeft met voorman Jeff Tropicana (ex-Tropicana), maar één doel: je blij maken! Dit doel werd nog extra benadrukt toen de band hun zelfhulpboek ‘100 tips om eigenlijk heel blij te worden’ uitbracht. Het recept om echt gelukkig te worden? Dat is schudden met die heupen. Be there!
Read More ›

Ciao Lucifer

Trek je partyschoenen alvast aan voor de pure bromance van Ciao Lucifer. Want feesten ga je: al hun nummers zijn zorgvuldig gecheckt door een strenge commissie van vriendinnen die graag dansen. En die liedjes die lijken alsof ze door The xx of The Kills geschreven zijn. Met Ciao Lucifer haalt Where we’ve met een heuse superband in huis: Marnix Dorrestein (van IX en ook producer van Herman van Veen) en Willem Wits (van Willem Wits). Dat de vrienden ook nog eens vrienden zijn met Jett Rebel, en met hem in een band zaten, zegt genoeg. Ciao Lucifer is lo-fi powerpop voor iedereen.
Read More ›

Daniel Cane

Ben je benieuwd hoe de liefdesbaby van Damien Rice en Ed Sheeran klinkt? Je hoeft niet ver te zoeken, want die staat op Where we’ve met. De Nijmeegse-Enschedese Daniel weet hoe je liedjes moet schrijven en spelen en heeft hiermee al menig hart veroverd op festivals als Pinkpop en Lowlands. Cane neemt je mee in de leukste muzikale rollercoaster die je mee hebt gemaakt.  In januari kwam single ‘Wolves’ uit. Deze single markeert het begin van een nieuwe lading eigen muziek van Daniel. Die rauwe liefdesliedjes gaan je inpakken in die heerlijke late middagzon op het Branderseiland. Mark our words.
Read More ›

TESSEL

Opeens was hij er in januari, toen draaide Herman Hofman een bloedmooi liedje met de naam ‘Beach House’. Where we’ve met was in één keer verliefd op TESSEL, een nieuw Utrechts surfpopbandje. Dat daar de knappe koppen van onder andere BEAUX, geen onbekende van ons, achter zaten verbaasde ons natuurlijk niks. De eerste single werd al veel gestreamd en is opgepikt door diverse Spotify playlists zoals ‘New Alternative’. TESSEL gaat met je kopje onder en voert je mee met een golf van galmende gitaren, vuige drums en eigenwijze baslijnen. TESSEL doet denken aan Balthazar en DIIV en laat dat nog meer horen op aankomende singles ‘The Moon’ en ‘Kids’. De singles beloven in ieder geval veel voor de toekomst.
Read More ›

Ella East

De heetste singer-songwriter van Rotterdam komt naar Where we’ve met. Je kan niet meer om Ella East heen. Haar songs zijn positief en geven vrijheid. Hoor je Ella East zingen dan weet je meteen dat zij het is. Haar heldere stem raakt elk publiek weer en hoe langer ze op het podium staat, hoe dieper de zintuigen geprikkeld worden. Ella East laat zich inspireren door artiesten als London Grammar of de Zweedse Sigrid. Onlangs heeft Ella de single ‘Bright Like a Galaxy’ gereleased. Om te smullen!
Read More ›

Silent Disco met DJ Raimond

Nieuw dit jaar is de silent disco. De nieuwste hype komt dit jaar naar Where we’ve met. Dans met een koptelefoon op op het volume die jij wil. Dit is goed voor je oren en goed voor jouw partymood! Kom dansen op de hitjes van vaste bezoeker DJ Raimond. Jij blij en de buren blij!
Read More ›

Banda Matatu

Toen de Italiaan Max Ravenello en de Keniaan Mike Onyango elkaar ontmoetten in Rotterdam, sprongen er vonken liefde over. Liefde die zich uitte in songs vol met afro caribbean grooves, afrobeat, chakacha en afrojazz. De band die zich daaromheen vormde heet Banda Matatu, refererend naar het Afrikaanse openbaar vervoer. De 7-koppige band zal je helemaal op je gemak laten voelen in het zonnetje bij de Urban Picknick.
Read More ›

Annabel Laura

Annabel Laura is singer-songwriter, muzikante en beeldend kunstenares in hart en nieren. Geen dag gaat voorbij zonder te creëeren. Van jongs af aan maakte ze muziek, eerst op de piano en gitaar, later in verschillende pop/rock en jazz bands als zangeres. Annabel: ‘In mijn liedjes probeer ik mijn liefde voor de aarde over te brengen naar de luisteraar. Ik wil graag op mijn manier bijdragen aan de maatschappij, met name het in verbinding brengen van verschillende lagen van de samenleving.’
Read More ›

FOSS

Tijdens een trip door IJsland ontstonden de ideeën voor de songs. Eenmaal terug in Nederland zijn deze opgenomen en geproduceerd door Roy van Rosendaal in Studio Ruisendaal, gevestigd in Kytopia. Gedurende het proces is FOSS uitgegroeid tot vijfkoppige formatie. De weelderige gitaarlijnen en synthesizers in overvloed komen samen in dromerige indie synthpop songs. De catchy hooks en vloeiende zanglijnen doen o.a. denken aan The xx, Beach House, TOPS & Little Dragon.
Read More ›