MENU

Julia Zahra

The Voice of Holland-winnares Julia Zahra zal de vrijdag headlinen. En wat zijn we hier superblij mee! Want wat een indrukwekkende prestaties heeft de in Amerika geboren zangeres al op haar naam staan: 2 nummer 1- hits met ‘Oops…I did it again’ en ‘Empire State of Mind’, meerdere shows in een uitverkochte Ziggo Dome en Sportpaleis Antwerpen en een album dat op nummer 1 in de iTunes Album Top 10 binnenkwam. Ook won Julia ‘De Beste Zangers van Nederland’ met het liedje ‘Just an Illusion’, dat in Nederland de tweede plek bereikte, maar later een nummer 1 hit werd in het buitenland. Samen met haar band laat ze heel Schiedam meezingen. Warm die stemmen maar alvast op, want dit gaat heel leuk worden!
Read More ›

Roos Blufpand

Roos Blufpand, is dat dat meisje aan de piano? Dat is Roos niet meer! De wereld van Roos is veranderd. Samen met producers Marnix Dorrestein (de ene helft van Ciao Lucifer en werkte samen met Herman van Veen) en David Hoogerheide (van Kovacs) maakte Blufpand een album met indringende, rauwe en eerlijke teksten die worden gezongen over beats en grooves, synths en diepe bassen. Met songs als ‘Kleed me uit’ doet ze ook nog eens een beetje denken aan hype MEROL. Roos dartelt als een fee over puinhopen, geïnspireerd door onder meer de eigenzinnige Björk en de power woman Fever Ray. Roos neemt je mee in haar wereld. Maar als je uitgedanst bent moet je zelf weer de weg terugvinden.
Read More ›

Mooneye

Fasten your seatbelts voor wel een heel bijzondere act: het Vlaamse Mooneye wordt op 12 juli naar Schiedam geïmporteerd. In eigen land gaat de Belg met zijn warme en tijdloze songs hard, zo won hij al De Nieuwe Lichting (van Studio Brussel) met single ‘Thinking About Leaving’. Maar ook in Nederland doet Mooneye het goed: Vlieland zonk tijdens zijn show op Here Comes The Summer. Ook werd ‘This Thing’ A-plaat bij Radio 1. Vergelijkingen gaan op met Kevin Morby, Fleet Foxes en Roy Orbison. Dan doe je het goed! Verwacht okselfrisse, licht melancholische indiefolkpop om je vingers bij af te likken.
Read More ›

A.ROSE

Hoe klinkt extreem dansbare electropop? En wat als die beïnvloed is door de attitude van Tove-Lo, de underground elektronica van MØ en de zelfbewuste teksten van Lorde? Goed toch? Het Amsterdamse A.ROSE zal schitteren op Where we’ve met met hun aanstekelijke maar edgy popmuziek. De band met de Britse zangeres Anna-Rose Clayton was al eerder OOR-talent bij de Popronde en kreeg een Kickstart van XITE en het debuut van de eerste single ‘ILYF’. Je zal niet stil staan bij deze band. Wees erbij!
Read More ›

Josh Savage

Straight outta UK komt Josh Savage. Deze singer-songwriter weet hoe je het publiek kan vermaken met al meer dan 600 shows ervaring. Die ervaring hoor je, want Josh heeft een fijn oor voor heerlijke indiepopliedjes. Hiervoor zijn al meerderen gevallen, zo schreef BBC: “Absolutely stunning” en de Huffington Post “Fantastic song writing and a resonant, rich voice, Josh exhibits real skill as a musician and singer.” Ook Jack Savoretti en Catfish & The Bottleman zijn fan. Wil je Josh live zien spelen? Kom dan naar Where we’ve met, want zo vaak is Josh Savage niet in Nederland te bewonderen. Wij gaan in ieder geval een vliegveld aanleggen voor al dat internationale geweld dit jaar.
Read More ›

Merijn Mooijman

Hoe klinkt een bak vol funky soulpop onder het genot van een koud biertje in een warm zonnetje? Goed toch? Je hebt nu dus geen reden meer om de allereerste act van Where we’ve met te missen. Want met Merijn Mooijman gaat de jubileumeditie vlammend van start. Denk aan Bowie, denk aan Prince, maar denk vooral aan Merijn Mooijman. Een festival openen is geen makkelijke taak, maar de Hoornse Mooijman gaat dit moeiteloos doen. Dat je gaat dansen is gegarandeerd!
Read More ›

VXUY

VXUY is een alternatieve pop band uit Den Haag. De jonge honden maken songs die goed worden opgepikt bij 3FM en 3voor12. Ze speelden al shows in de Melkweg, Sugarfactory en het Paard en op festivals als Parkpop en de bevrijdingsfestivals. VXUY is enorm actief op hun social media, onder andere met hun serie ‘In De Rij Bij’. Live neemt de band je met hun opvallende zelfgebouwde lichtshow mee in een wereld vol kleur.
Read More ›

NEVIAH

Klaar voor wat sentiment? Wist je dat Rabin Miguel de eerste en laatste singer-songwriter was die bij MET in het Monopole optrad? Daarom nodigen we hem met zijn band NEVIAH uit voor onze jubileumeditie. De Schiedamse en Rotterdamse heavy rockband NEVIAH laat zich op Where we’ve met voor het eerst van een andere kant zien: er zal een complete unplugged set worden uitgevoerd. De verhalende songs met sterke muzikale contrasten, normaal gesproken ondersteund door zwaar gitaargeweld, worden nu in een kleine, intieme setting opnieuw uitgevonden.
Read More ›