MENU

Camping

Festivalcamping Dirkzwager kan helaas niet doorgaan

De komende jaren transformeert Projectontwikkelaar Van Wijnen het voormalige terrein van Koninklijke Distilleerderij Dirkzwager tot een aantrekkelijke en gevarieerde buurt. Wonen, recreëren en creatief ondernemen gaan samen op een unieke historische plek dichtbij het centrum van Schiedam. 

Where we’ve met had hier graag op willen inspringen door geïnteresseerden (en alle andere mensen die hun Where we’ve met-feestje zo lang mogelijk willen laten doorgaan) te laten proefslapen op een heuse festivalcamping!

Door het toevoegen van twee nachten aan ons festival, zou Where we’ve met wel in een andere categorie (B-evenement) gaan vallen voor wat betreft de evenementenvergunning. Er is door ons team onwijs hard gewerkt om de vergunningsaanvraag in orde te krijgen en in de afgelopen weken zijn de gemeente en veiligheidsdiensten bezig geweest om deze aanvraag te beoordelen. Helaas hebben wij deze week het bericht gekregen dat de politie geen capaciteit heeft om een B-evenement te laten plaatsvinden. Dat betekent tot onze grote spijt dat de festivalcamping helaas geen doorgang kan vinden. We zijn nu bezig om een alternatieve activiteit te bedenken voor het mooie terrein waarop de tenten zouden komen te staan.

Hoewel wij het natuurlijk erg jammer vinden dat we onze droom - het organiseren van een echte festivalcamping - dit jaar niet kunnen laten uitkomen, blijven er natuurlijk nog genoeg activiteiten over om er een topfeest van te maken! En het supergave Dirkzwagerterrein blijft het decor. Het muzikale programma op onze twee podia blijft zoals het is: altijd een feestje! Je kunt nog steeds een koud biertje of een heerlijk kop koffie komen drinken, een hamburger komen eten en een (tafeltennis)balletje komen slaan. En wat dacht je van de Urban Picknick die we dit voor het tweede jaar organiseren? 

Picknicken op zaterdagmiddag, midden in je eigen stad, onder het genot van toffe muziek en de molens op de achtergrond!

 

We zien jullie graag op 12, 13 en 14 juli!


Alle campinggasten krijgen de ticketprijs op hun bankrekening teruggestort.