MENU

Where we’ve met! Waar oude bekenden bijkletsen, beste matties feesten en vreemden vrienden worden. Waar ranja naast wijn wordt gedronken en pingpong naast gitaar wordt gespeeld. Waar iedereen zichzelf is en toch verrassend veel gemeen heeft.

Beleef het nieuwe, ontspannen en verrassende muziekfestival in en rond MET, op vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september 2018. Een prijzenspektakel waar geluk geen rol speelt. MET exclusieve en intieme optredens op bijzondere locaties. Waar tijdens lekker weer zomaar een spetterend watergevecht kan ontstaan en natuurlijk nog veel meer. Wees daar!

Vrijdag 31 augustus: 18.00 – 00.00 uur
Zaterdag 1 september: 16.00 – 00.00 uur
Kloosterplaats | Schiedam
Toegang gratis

Houd nu alvast de data vrij in je agenda en like ons op  om op de hoogte te blijven!

 


Tijdschema's

Daar zijn ze dan, de tijdschema’s van Where we've met 2018! Doe je sportschoenen maar aan, want dat wordt heen en weer rennen om elke seconde mee te pakken. Wat wil jij voor geen goud missen? 

timetable-wwm-2018-09timetable-wwm-2018-08


Reisinformatie

Where we've met is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf trein- en metrostation Schiedam Centrum is het nog geen kwartiertje lopen naar het festivalterrein. Vanaf metrostation Parkweg is het ook maar een kwartiertje lopen. Maar het mooiste is: vanaf bus- en tramhalte Broersvest rol je zo het festivalterrein op! De auto kan geparkeerd worden in de parkeergarages van de Nieuwe Passage en het ABC-complex en in Schiedam-West. Maar fietsen is het leukst en het gemakkelijkst!

 


Festivalregels

Om er met z’n allen een mooi feest van te maken willen wij je wijzen op onze festivalregels. De organisatie heeft het recht om eenieder die zich niet aan deze regels houdt de toegang tot het festivalterrein te ontzeggen. Met eventuele vragen kun je terecht bij onze crew.

Onze festivalregels vind je hier