MENU

Where we’ve met! Waar oude bekenden bijkletsen, beste matties feesten en vreemden vrienden worden. Waar ranja naast wijn wordt gedronken en pingpong naast gitaar wordt gespeeld. Waar iedereen zichzelf is en toch verrassend veel gemeen heeft.

Beleef het nieuwe, ontspannen en verrassende muziekfestival in en rond MET, op vrijdag 25 en 26 augustus 2017. Een prijzenspektakel waar geluk geen rol speelt. MET exclusieve en intieme optredens op bijzondere locaties. Waar tijdens lekker weer zomaar een spetterend watergevecht kan ontstaan en natuurlijk nog veel meer. Wees daar!

Vrijdag 25 augustus: 18.00 – 00.00 uur
Zaterdag 26 augustus: 16.00 – 00.00 uur
Kloosterplaats | Schiedam
Toegang gratis

Houd nu alvast de data vrij in je agenda en like ons op  om op de hoogte te blijven!

 


Reisinformatie

Where we've met is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf trein- en metrostation Schiedam Centrum is het nog geen kwartiertje lopen naar het festivalterrein. Vanaf metrostation Parkweg is het ook maar een kwartiertje lopen. Maar het mooiste is: vanaf bus- en tramhalte Broersvest rol je zo het festivalterrein op! De auto kan geparkeerd worden in de parkeergarages van de Nieuwe Passage en het ABC-complex en in Schiedam-West. Maar fietsen is het leukst en het gemakkelijkst!

 


Samen met

MET
Productiefront